پروژه کارآفرینی تولید پروفیل رنگی آلومینیوم

دسته بندي : کارآفرینی » تولیدی
پروژه کارآفريني توليد پروفيل رنگي آلومينيوم در 34 صفحه ورد قابل ويرايش


- 1 مقدمه :

امروزه اين حقيقت که کارخانه هايي در ساخت توليدات خود از فلز استفاده مي نمايند درصد بيشتري از بازار صنعت را به خود اختصاص داده اند. در صنعت فلزات، رنگ پس از ورق آلات دومين هزينه را به خود اختصاص داده و از آنجا که در قسمت نهايي ساخت عمل مي گردد از درجه مهم تري برخوردار مي باشد.

پوشش هاي پودري يکي از مهم ترين متدها مي باشد که طي ساليان اخير ضمن معرفي يک تکنيک جديد در صنايع رنگ پودر به رنگ مايع در اثر مرور زمان بيشتر نمايان گشته است.



نمودار توليد:







1 – 2 نام کامل طرح و محل اجراي آن :

توليد پروفيل رنگي آلومينيوم







محل اجرا :







1 – 3 – مشخصات متقاضيان :

نام


نام خانوادگي


مدرک تحصيلي


تلفن














1 – 4 – دلايل انتخاب طرح :

توجه به خودکفايي اين صنعت و همجنين نياز بازار داخلي به توليد اين محصول با توجه به اين که توليد پروفيل رنگي آلومينيوم مي تواند به رشد و شکوفايي اقتصادي کشور کمکي هر چند کوچک نمايد و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعاليت هاي صنعتي اين طرح را براي اجرا انتخاب کرده ام.



1 – 5 ميزان مفيد بودن طرح براي جامعه :

اين طرح از جهات گوناگون براي جامعه مفيد است ، شکوفايي اقتصادي و خودکفايي در توليد يکي از محصولات ، سوددهي و بهبود وضعيت اقتصادي ، اشتغالزايي ، استفاده از نيروي انساني متخصص در پرورش کالاي داخلي و بهره گيري از سرمايه ها و داشته هاي انساني در بالندگي کشور .


1 – 6 - وضعيت و ميزان اشتغالزايي :

تعداد اشتغالزايي اين طرح 15 نفر ميباشد .



تاريخچه

آلومينيوم فلزي است كه مصارف بسيار زياد و متنوعي در صنايع به ويژه در صنايع فضايي، كشتي سازي، ماشين سازي، حمل و نقل، الكترونيك، لوازم خانگي، بسته بندي و ... دارد. اين فلز به علت خواص ويژه الكتريكي و مكانيكي و بويژه سبك بودن، ” فلز قرن “‌ لقب گرفته است.

در سال 1807، شخصي به نام ديوي هامفري سعي كرد تا آلومينيوم را به روش الكتروليز جدا نمايد، اما موفق نشد. در سال 1812 سنگ معدن آلومينيوم در ناحيه Les Baux در كشور فرانسه كشف شد. از آن پس سنگ معدن آلومينيوم، صرف نظر از تركيبات و محل كشف، بوكسيت1 نامگذاري گرديد.در سال 1825، كرستد موفق به توليد ذرات ريز آلومينيوم گرديد.

به دنبال اين مسئله، تحقيقاتي كه توسط وهلر در سال 1845، دويل در سال 1854 و ماير در سال 1888 انجام گرفت، منتشرشد. فرآيندهاي امروزي توليد آلومينيوم در سال 1892 در فرانسه توسط هرالت و در آمريكا توسط هال به كار گرفته شد.

اولين كاربردهاي آلومينيوم به عنوان ماده هادي در صنعت برق به شرح ذيل بود:

در سال 1895، هادي هاي آلومينيومي تابيده شده جهت خطوط هوايي در آمريكا و فرانسه به كار رفت. در سال 1908، هادي آلومينيومي تقويت شده توسط رشته هاي فولادي ( ACSR) در خطوط هوايي مورد بهره برداري قرار گرفت.

در سال 1910 هادي آلومينيومي در كابل هاي زيرزميني با غلاف سربي و عايق كاغذي در شهرهاي بوستون و ايلينگ به كار گرفته شد.

در سال 1912، از شينه هاي آلومينيومي در يك كشتي به نام آكويتانا9 استفاده شد.

در سال 1917، ترانس هايي با سيم پيچ آلومينيوم ساخته شد.

در سال 1920، موتورهايي با روتور قفس سنجابي از جنس آلومينيوم ساخته شد.

آلومينيوم به عنوان ماده اي هادي در صنايع كابل سازي و انتقال انرژي

انرژي الكتريكي كه در نيروگاه ها از انواع مختلف انرژي نظير انرژي حرارتي، آبي و هسته اي توليد مي شود، بايد انتقال داده شود تا مورد مصرف قرار گيرد.

معمولاً انتقال انرژي الكتريكي از نيروگاه ها، در فواصل نسبتاً طولاني صورت مي گيرد. اين انرژي نهايتاً در شهرهاي كوچك و بزرگ و مناطق صنعتي توزيع مي گردد.

هادي هاي لخت، شينه ها، كابل هاي هوايي عايق شده، كابل هاي قدرت زيرزميني و اتصالات آنها همگي اجزاء اصلي سيستم انتقال و توزيع انرژي الكتريكي هستند.

اولين خط هوايي با هادي آلومينيومي، در حدود 100 سال پيش نصب گرديد. امروزه، استفاده از هادي آلومينيومي در انواع كابل ها و خطوط هوايي شبكه هاي الكتريكي به طور وسيعي گسترش يافته است.

پيش از اين، مس شاخص ترين ماده هادي مورد استفاده در توزيع و انتقال انرژي الكتريكي بوده، چرا كه اين عنصر داراي قابليت هدايت الكتريكي بالا، خواص فيزيكي و مكانيكي بسيار خوب بود.

اصلاحيه جواز تاسيس :

1- ارسال درخواست متقاضي توسط سازمان سازمان صنايع شهرستان (متقاضي) به مديريت و ارجاع به واحد صدور مجوز.

2- دبيرخانه در مورد تغييرات مديريت ضمن بررسي اصلاحيه صادر و به اطلاع اداره تخصصي ميرساند.

3- دبيرخانه در موردي که نياز به کارشناسي تخصصي دارد درخواست را به اداره تخصصي جهت بررسي و اعلام نظر ارجاع مي دهد.

4- اداره تخصصي پس از بررسي وتائيد به دبيرخانه صدور مجوز ارجاع ميدهد.

5- دبيرخانه صدور مجوز پس از تائيد مدير اقدام به صدور اصلاحيه جواز تاسيس نموده و رونوشت آنرا به بخشهاي ذيربط ارسال مي نمايد.



تعريف:

پروانه بهره برداري مجوزي است که پس از اتمام عمليات ساختمان و تاسيسات جهت فعاليت بنام اشخاص حقيقي و حقوقي در زمينه صنايع تبديلي و تکميلي بخش سازمان صنايع صادر مي گردد.



صدور پروانه بهره برداري :

1- تکميل فرم درخواست پروانه بهره برداري توسط متقاضي و تائيد و ارسال آن توسط سازمان صنايع شهرستان به مديريت.

2- ارجاع به دبيرخانه صدور مجوز جهت بازديد کارشناسان (کارشناس تخصصي) با هماهنگي روساي ادارات تخصصي.

3- تائيد رئيس اداره تخصصي و ارجاع به دبيرخانه صدور مجوز.

4- اخذ استعلام از ادارات ذيربط.

5- تهيه پيش نويس پروانه بهره برداري و تائيد مديريت.

6- صدور پروانه بهره برداري و ارسال رونوشت به بخشهاي ذيربط

گزارش مختصر بازديد از واحد ها توليدي با خدماتي مرتبط با موضوع پروژه :

بازديد از محل توليد پروفيل رنگي آلومينيوم

بر اساس هماهنگي هاي بعمل آمده در بازديد از مرکز توليد پروفيل رنگي آلومينيوم به بررسي سيستم ها و دستگاهها و ماشين آلات موجود در محل پرداختيم و سيستم مديريت و روش هاي تامين مواد اوليه را در کارخانه مورد ارزيابي قرار داديم ،



جنبه هاي ابتکاري بودن و خلاقيت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوري در کليه رشته ها مي تواند عامل پيشرفت و توسعه قرار گيرد در بخش صنعت نيز که بازار رقابتي بسيار شديدي دارد استفاده از ايده هاي نو و نوآوري و خلاقيت مي تواند به عامل موفقيت تبديل شود ، طراحي هاي گرافيکي تبليغاتي و استفاده از شيوه هاي نوين صنعتي از عوامل پيشرفت و توسعه اقتصادي در کشور هاي صاحب سبک در صنعت ميباشد ، الگوبرداري از اين روشها براي معرفي کالا و محصولات مي تواند به عنوان يک ايده نو مورد استقيال قرار گيرد .

دسته بندی: کارآفرینی » تولیدی

تعداد مشاهده: 1607 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 34

حجم فایل:588 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: