گزارش کارآموزی کارخانه الکترو استیل

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع
گزارش کارآموزي کارخانه الکترو استيل در 40 صفحه ورد قابل ويرايش













فهرست مطالب









تاريخچه شرکت الکترواستيل


1

حوزه فعاليت هاي سازمان اعم از کالا و خدمات


3

محل کار


3

دستورالعمل ايجاد / تغيير در طرح محصول


4

نحوه تعامل


7

بررسي نقش و جايگاه طراحي صنعتي و تحليل فرآيند هاي طراحي و توليد


8

فرايند طراحي و توليد


9

مشکلات فرآيند طراحي توليد


9

نحوه تامين مواد اوليه


10

تاريخچه يخچال


11

ذوب برفک در يخچال


13

اجزاي مکانيکي يخچال


14

طرزکار موتور الکتريکي


16

برفک گير خودکار يخچال


19

فرآيند قالبگيري


27

آيين نامه و نحوه همکاري نمايندگي هاي فروش و خدمات پس از فروش شرکت


31

-آئين نامه نصب وراه اندازي


32

-آئين نامه انجام تعميرات


35

-آئين نامه چگونگي استفاده از قطعات يدکي


38

-آيين نامه تعويض دستگاه هاي معيوب


41

تصاويرموجود




اتودها




فهرست منابع و مآخذ











تاريخچه شرکت الکترواستيل



شرکت الکترواستيل قريب 30 سال قبل با مشارکت چند نفر فارغ التحصيل دانشگا ههاي ايران و اروپا و امريکا فعاليت خود را در زمينه توليد انواع يخچال و فريزرهاي تجاري براي مصارف سوپر مارکتها ، قناديها ، مواد پروتئيني ف رستورانها ، هتلها و امثالهم در تهران آغاز نمود سپس براي انجام عمليات توسعه واحد مزبور به مشهد کيلومتر 4 بزرگراه آسيايي انتقال يافت در آغاز تعداد پرسنل شرکت قريب 30 نفر بود و زمين آن 12000 متر مربع و زير بناي آن 4000 متر مربع بوده است و ميزان توليد ساليانه 1500 دستگاه بوده است مراحل توسعه شرکت در تنوع توليد و نيز مقدار آن در چندين مرحله مختلف طي سالهاي مزبور به شرح زير صورت پذيرفته است .

- توليد انواع سرد خانه ثابت و متحرک براي نگهداري مواد غذايي به صورت بالاي صفر و زير صفر به توليدات اضافه گرديد .

- توليد انواع شير سرد کن هاي مخزن دار در ظرفيت هاي 500 تا 6000 هزار ليتري به توليدات اضافه گرديد .

- توليد انواع سرد خانه هاي نگهداري جسد به توليدات اضافه گرديد .

- توليد انواع شير سرد کن هاي سريع بدون مخزن (پليتي) به توليدات اضافه گرديد .

- توليد انواع آبسرد کن در ظرفيتهاي مختلف به توليدات اضافه شد .

- توليد انواع ساندويچ پانل با عايق پلي اوريتال در ضخامت هاي مختلف به توليدات اضافه شد.

- توليد انواع کندانسور و اواپراتور به توليدات اضافه شد.

- توليد انواع يخچال و فريزر هاي فانتزي به انواع سنتي آن اضافه شد.

- توليد انواع يخچال و فريزر هاي اوپن به توليدات اضافه شد.

- توليد سردخانه هاي زير صفر و بالاي صفر روي کاميونت، کاميون و تريلر به توليدات اضافه شد.

- توليد قطعات پلاستيکي مصرفي در صنايع برودتي به توليدات اضافه شد.

- توليد قطعات لاستيکي مصرفي در صنايع برودتي به توليدات اضافه شد.

پس از طي مراحل فوق و تکميل سبد محصولات خود در بخش يخچال و فريزر هاي تجاري اين شرکت از قريب 10 سال قبل پس از تکميل مطالعات و برسي هاي خود در اين بخش را آغاز و انجام مراحل اوليه اين طرح تقريبا" سه سال به طول انجاميد و براي اولين بار در کشور ايران اين شرکت توانست بدون دريافت هيچ گونه کمک فني و مالي از داخل و يا خارخ کشور و به پشتوانه نيروهاي متخصص و تلاشگر و علاقه مند خود موفق به توليد يخچال و فريزرهاي بدون برفک گردد که توليدات مزبور مراحل مراحل تکميل و توسعه خود را به شرح زير گذراندند .

- در ابتدا يخچال و فريزر 26 فوت توليد گرديد.

- سپس يخچال فريزر 22 فوت به توليدات مزبور اضافه گرديد .

- پس از آن توليد يخچال و نيز فريزر 22 فوت به صورت دو قلو به توليدات اضافه گرديد .

- بعد از آن توليد يخچال و فريزر 30 فوت به توليدات مزبور اضافه گرديد .

- پس از آن توليد يخچال و فريزر 41 فوت (سايد باي سايد) به توليدات اضافه گرديد .

- پس از آن توليد يخچال و همچنين فريزر 23 فوت به صورت به صورت دو قلو به توليدات اضافه گرديد .

- بزودي توليد يخچال و فريزر 23 فوت به توليدات اضافه خواهد شد .

- بزودي توليد يخچال و فريزر 28 فوت به توليدات اضافه خواهد شد .

هم اکنون شرکت الکترو استيل داراي قسمت هاي مختلف اداري - توليدي - فني مهندسي - تحقيقاتي - آموزشي - دماتي و غيره ... بوده است با حدودا" 1000 نفر نيروهاي همکار و تلاشگر خود در زميني به مساحت 150000 متر مربع ودر زير بناي به وسعت 75000 متر مربع به فعاليت خود ادامه مي دهد و ظرفيت آن از انواع يخچال و فريزرهاي صنعتي سالانه 15000 دستگاه و انواع خانگي روزانه 1000 دستگاه که ظرف چند ماه آينده به روزانه 1500 دستگاه افزايش خواهد يافت .

شرکت الکترو استيل طي سالهاي فعاليت خود بارها به عنوان واحد نمونه کيفيت و واحد صنعتي نمونه کشور و نيز واحد رعايت حقوق مصرف کننده توسط وزارتخانه هاي ذيربط انتخاب گرديده است .



حوزه فعاليت هاي سازمان اعم از کالا و خدمات :



کالاي توليد شده به طور اخص وسايل سرمايشي را شامل مي شود. يخچال هاي خانگي و يخچال هاي صنعتي و همينطور آبسردکن ها البته يخچال فريزر هاي دو در نيز يخچال فريزر هاي سايد نيز شامل يخچال هاي خانگي مي شود. يخچالهاي صنعتي نيز شامل يخچالهاي 26 ft ونيز 30 ft ميشود.

نحوه ي توليد کارخانه شامل 2 خط توليد کاملا مجزا است . که در مساحتي حدود 4 هکتار و به صورت دو طبقه توليد مي شود البته خط رنگ و نيز بخش قالبريزي در سوله اي مجزا قرار دارد که بخش رنگ شامل مکانيزه و دستي مي باشد که قطعه اول به صورت مکانيزه وارد چرخه رنگ شده و بعد به صورت دستي ايراد گيري و بتونه ميخورد و با پيستوله دستي دوباره رنگ مي شود.

در قسمت قالبگيري نيز چند نوع دستگاه وجود دارد:

قالب گيري وکيوم (براي وان ها) قالب گيري فوم (براي بدنه) و قالب گيري پلاستيک (براي قطعات) که در تمام قسمتها که فعاليت انجام شده زير نظر مهندسين ناظر انجام مي شود که تخصص آنها در زمينه هاي متالوژي و مواد ،مکانيک و برق مي باشد که کمتر در محل حضور دارند و پس از آنها تکنسين هاي برق و مکانيک وهمين طور کارگران آموزش ديده و نيز کارگران ساده هستند .

بيشتر مواد و متريالهاي موجود در کارخانه از قبيل انواع فوم ،پلاستيک مرغوب و نيز رنگها ي به کار برده شده که شامل رنگهاي کريستالي وگرانول مي باشد، ايراني هستند البته غير از نوعي پلاستيک که از آلمان تهيه مي شود. در مورد قيمت اين کالاها کارخانه اطلاعاتي را در اختيار کار آموز قرار نمي دهد و جزو اطلاعات سري کارخانه مي باشد .



محل کار :



بخش طراحي کارخانه – بيرون از فضاي کارخانه – شرکت چيلان

بخش مهندسي طراحي کارخانه شامل 7 طراح و يک مهندس مکانيک که سرپرستي گروه را عهده دارد مي باشد . البته بقيه طراحاهان نيز يا در رشته ي مکانيک تحصيل کرده اند و يا در زمينه ي نرم افزار تبحر کافي دارندو يک مهندس معماري که در زمينه ي نرم افزار هاي ساختاري مانند cad توانايي لازم را دارد مشغول به کار است به جز نرم افزار ذکر شده نرم افزار salid works که نرم افزار تخصصي رشته مکانيک است نرم افزار مادر يا اصلي را شامل مي شود و ديگر نرم افزارها به عنوان زير مجموعه مکمل استفاده مي شوند. در زمينه ي نماهاي شماتيک و نيز گرافيکي از نرم افزار max استفاده مي شود ،که البته به صورت بسيار محدود .

در اين بخش سرپرست گروه با قسمت توسعه و تحقيقات کارخانه در ارتباط مستقيم است و نيازها توسط بخش تحقيقات شناسايي شده و سپس به سرپرست طراحي ارائه مي شود.



دستورالعمل ايجاد / تغيير در طرح محصول





در واحد صنعتي قسمت مهندسي طراحي که کار آموز در آن مشغول به کاراست بخشي از کار محول شده به سرپرست گروه بر طبق آمادگي کار آموز به او محول مي شود مثلا در ابتدا تنها قطعات کوچک داخل يخچال فريزر به کار آموز داده مي شود و مهارت کار آموز سنجيده مي شود. البته کاربه صورت طرح اوليه و بعد با نظر سرپرست اجراي نهايي با نرم افزار انجام شده ارائه مي شود. پس از آن در قسمتهاي کلي تر مانند دستگيره هاي خارجي و نيز شکل کلي يخچال فريزر طرح هايي خواسته مي شود که اين طرح ها همه پس از تاييد توسط سرپرست به صورت نرم افزاري اجرا مي شود . البته کارها به وسيله ي cad و salid works اجرا شده و تحويل داده مي شود.



نحوه تعامل :



واحد طراحي سازمان طبق مقررات تعريف شده زير نظر بخش توسعه و تحقيقات کارخانه مشغول به کار است. اين بخش با توجه به نيازهاي کارخانه و همين طور نيازهاي بازار که در بخش توسعه و تحقيقات شناسايي مي شود فعاليت مي کند. در واقع بخش طراحي کارخانه زير نظر قسمت توسعه و تحقيقات فعال است و از ديگر قسمتهاي کارخانه مجزا مي باشد.



بررسي نقش و جايگاه طراحي صنعتي و تحليل فرآيندهاي طراحي و توليد:



در واقع وجود طراحان صنعتي در بخشهاي طراحي و همين طور توسعه و تحقيقات براي واحد مربوطه مي تواند بسيار تاثير گذار باشد،اين تاثير گذاري مي تواند هم به لحاظ فني و هم به لحاظ زيبايي شناسي باشد. لزوم وجود يک طراح صنعتي هم به عنوان يک مشاور و هم به عنوان يک ايده پرداز و هم به عنوان يک مجري در اجراي طرح هاي صنعتي بسيار چشمگير است.

پرداختن به طرح هايي که فاقد عوامل زيبايي شناسي و ارگونوميک مي باشد و همين طور اهميت ندادن به مصرف کننده ، از طرح و نيز نبود هيچگونه انگيزه اي براي پرداختن به طرح هاي نوآورانه امکان حضور در عرصه بين المللي و حتي حضور در عرصه رقابت بومي را از توليد کنندگان ايراني گرفته است و اين احساس نياز به طراحان صنعتي در بخشهاي مختلف کارخانه ها به راحتي نمايان است. البته پذيرش حضور طراحان براي کارخانه داران بسيار سخت به نظر مي رسد اما لزوم وجود آنان در سالهاي آينده کاملا احساس مي شود.

طرح هاي توليده شده توسط کارخانه همه به لحاظ طراحي بسيار ساده و پيش پا افتاده است و اغلب به صورت کپي از روي طرح ها و نمونه هاي خارجي برداشت شده است.

البته اگر سري به بازار رقابتي ايران مثلا در عرصه توليد يخچال و فريزر بزنيد کاملااين کپي برداري ها مشهود است زيرا مهندس مذکور بدون آنکه بداند طرح مورد نظر به چه منظور و براي چه شرايطي طراحي شده است عينا آن را تکرار مي کند تا محصولش مشابه نمونه هاي خارجي باشد. اين نقص در عرصه بومي شايد زياد مشهود نباشد اما در عرصه هاي بين المللي مي تواند ضربه هاي زيادي به توليد کننده ي ايراني وارد آورد و اين به دليل عدم وجود تعريفي در جايگاه طراحان صنعتي ايران مي باشد.



فرآيند طراحي و توليد :



در کارخانه ي الکترو استيل فرآيند طراحي و توليد از بخش توسعه و تحقيقات شروع مي شود، نياز يابي شده، به سر پرست طراحي اطلاع داده مي شود. سرپرست طراحي مشکل را شناسايي کرده و شروع به طراحي مي کند و سپس با مشاوران و يا طراحان ديگر به بحث گذاشته وايرادات را برطرف مي کند.

در اين بخش تقريبا هر طرحي که طراحي مي شود توليد نيز مي شود. ابتدا توليد آزمايشي و سپس توليد انبوه .البته بعضي طرحها پس از ورود به بازار ايراد يابي مي شود و برگشت مي خورد به واحد طراحي و اين خود بخش زيادي از هزينه ها را براي کارخانه در بردارد.

بخش تحقيقات مهم ترين بخش طراحي يک کارخانه است اما در کارخانه هاي ايران به اين بخش آنقدر که بايد بها داده نمي شود. توليد کنندگان موفق خارجي گاهي سالها وقت گذاشته و هزينه ها ي بسياري را متحمل مي شوند تا طرحي را به مرحله ي توليد بگذارند و اين خود باعث موفقيت هاي بسياري ،چه در زمينه شناخت مشتري و چه در زمينه شناخت بازار توضيح کالا و نيز نياز يابي مشتري مي شود. که اين خود راهها را براي موفقيت در طرحهاي بعدي آسان مي کند.

موضوع ديگري که مي تواند مورد برسي باشد وجود افراد غير متخصص در زمينه هاي تخصصي يک کارخانه است،مثلا وجود افرادي که تنها به نرم افزاري خاص مهارت دارند اما در زمينه ي طراحي محصول يا product design هيچگونه مهارت نداشته و يا آموزش نديده اند واين نا آگاهي خود مي تواند تاثيرات سويي در طراحي محصول و يا در نظر مصرف کننده از کارخانه ي توليد کننده داشته باشد.

مشکلات فرآيند طراحي و توليد:



1-ارتباط کمي که بين طراحي با بخش توسعه و تحقيقات وجود دارد مي تواند ايراداتي را در زمينه طراحي ايجاد کند.

بخش طراحي و توسعه و تحقيقات در يک کارخانه بايد در تعامل تنگاتنگ با يکديگر بوده و دائما طرح ها با نظر محققان و نيز طراحان ايراد يابي شود. عدم آگاهي طراحان از اين بخش موجب مي شود که طرحها داراي نقص باشد و اين نقص ها نيز از نظر محققان دور مانده و توليد شود و مشکلاتي را براي توليد کننده به وجود آورد.

2- عدم ارتباط کافي بخش طراحي با توليد :

در واقع طراحان از مشکلات توليد آگاهي کمتري داشته و طرح ها را ارائه مي دهند پس از ورود به بخش توليد مثلا عدم امکان ساخت قالب هاي مورد نياز و يا مشکلات ديگر در توليد طرح با شکست روبرو شده و برگشت مي خورد و اين موضوع نيز مشکلاتي را در بردارد.





نحوه تامين مواد اوليه

الف: مواد اوليه وارداتي

ب: مواد اوليه صادراتي

الف:در خصوص تامين مواد اوليه وارداتي بدين طريق عمل مي گردد که مقدار و زمان مواد اوليه مزبور که توسط اداره رنامه ريزي مواد در سيستم کامپيوتر مشخص گرديده به اداره بازرگاني خارجي در سال و اداره مزبور پر از انجام استعلام خريد ها و ساير مراحل لازم از فروشنده مورد نظر مي ناميم و سپس فرم هاي ثبت سفارش مواد اوليه براي مزبور تنظم و به سازمان بازرگاني خراسان ارسال و پر از دريافت مجوز از سازمان مزبور به بانک مورد نظر و اقدام به گشايش اعتبار اسنادي براي ورود کالا به گمرک ايران ، شرکت اقدامات لازم را براي ترخيص کالا و حمل آن به کارخانه و تحويل به انبار ( صدور ورود به انبار ) اقدام مي نمايد و سپس خط توليد بر اساس نياز با تنظيم فرم درخواست کالا نسبت به تحويل مواد مزبور از انبار و مصرف در توليد بر اساس نياز اقدام مي نمايد .

ب: در خصوص تامين مواد اوليه اي که توليد داخل کشور است مراحل انجام کار به دو قسمت به شرح زير تقسيم مي شود:

1. مواد اوليه عمومي و آماده

2. مواد اوليه خاص و سفارشي

1. مواد اوليه عمومي و آماده توسط اداره کار پروازي شرکت از فروشندگان مختلف پر از انجام استعلام هاي لازم و طي مراحل مربوطه خريداري و به انبار کارخانه تحويل مي گردد (صدور ورود به انبار) و همانند مراحل الف و پر از طي همان مراحل به خط توليد جهت مصرف تحويل مي گردد.

2. مواد اوليه خاص و سفارشي اين مواد توسط اداره بازرگاني داخلي شرکت تامين مي شود و بدين صورت است که مقدار و زمان مورد نياز مواد همانند رديف الف اعلام و پر از انجام استعلام ها از توليد کنندگان داخلي نسبت به خريد از توليد کننده مورد نظر اقدام و پر از آماده شدن همانند رديف الف عمل مي گردد.

تاريخچه

ابتدايي‌ترين نوع يخچال را ژاکوب پراکنيز در سال 1834 ميلادي اختراع کرد. از آن پس اين اختراع همواره در حال تحول و دگرگوني بود، تا اينکه اولين يخچال برقي توسط ديوو آمريکايي در سال 1869 به بازار عرضه شد. در يخچال برقي توليد سرما بر اساس اصل تراکم و انبساط يک نوع گاز با درجه حرارت تبخير پايين ، احتياج به تخصص و تجهيزات خاص دارد.

ساختمان يخچال، اجزاي تشکيل دهنده يخچال را به دو دسته مکانيکي و الکتريکي تقسيم مي کنند، اجزاي مکانيکي يخچال، کمپرسور،



برفک گير خودکار يخچال



اين مدار، يخچال را در نيمه شب به مدت 40 دقيقه خاموش کند تا برفک يخچال کاملا ذوب شود. اولا جهت تنظيم دقيق وقت، مدار از کريستال استفاده نموده است. ثانيا مصرف قدرت الکتريکي آن نا چيز است، زيرا سه آي سي مدار از خانواده CMOS است.

بنابراين به راحتي مي توان آن را توسط باتري تغذيه نمود. آي سي ها CMOS استفاده شده به آساني در بازار قابل دسترس است. IC1 به عنوان يک نوسان ساز کريستالي به علاوه شمارنده ريپل (ripple counter) با 21 فليپ فلاپ عمل مي نمايد. خروجي IC1 به ورودي IC2 اعمال مي گردد که IC2 نيز يک شمارنده ريپل با 4 فليپ فلاپ مي باشد. خروجي IC2 به ورودي IC3 که در حالت تقسيم نه سيم بندي شده است، اعمال مي گردد. چنانچه از يک کريستال استاندارد موجود در بازار mhz 5795/3 در مدار استفاده گردد، خروجي در Q2 ( پايه 4 از IC3 ) دقيقا 1ppd خواهد بود. خروجي پايه 2 از IC2 هر چهل دقيقه يک بار تغيير وضعيت مي دهد. يخچال زماني خاموش مي شود که رله تحريک گردد و رله زماني تحريک خواهد شد که پايه 2 از IC2، صفر، پايه 3 از IC2، يک و پايه 4 از IC3، يک گردد. بنابراين رله هر 24 ساعت به مدت 40 دقيقه تحريک مي شود و يخچال را در اين مدت خاموش مي کند.

جهت راه اندازي مدار، کليد SET بايد چهار ساعت قبل از زمان دلخواه جهت برفک زدايي فشار داده شود. بنابراين اگر کليد در ساعت هشت بعدازظهر فشار داده شود، برفک زدايي در ساعت دوازده بعدازظهرانجام خواهد شد. پس از آن در روزهاي آينده، مدار به طور خودکار عمل خواهد کرد و لازم نيست کليد فشار داده شود.

خازن تريمر 22pf به گونه اي تنظيم مي شود که خروجي پايه 4 از IC3 دقيقا 1ppd گردد.

دستگاه وكيوم بسته بندي شيرينگ



توليد انواع دستگاه شيرينگ پك جهت بسته بندي جعبه؛ بسته هاي آبمعدني ، نوشابه ، كنسرو و كمپوت ، كاشي و سراميك ، صفحه كابينت و ام دي اف ، طاقه و رول ، عسل و مربا و ...
تونل شيرينك پك با ابعاد مختلف با پي ال سي به صورت دستي ، نيمه اتومات و فول اتومات با موتور ايتاليايي و تجهيزات برقي فيندر سوييس


توليد انواع دستگاه شيرينك پي وي سي جهت بسته بندي جعبه چاي ؛ گز ؛ شكلات ، سي دي ، دي وي دي ، قطعات كامپيوتر و الكتريكي و ...


توليد انواع دستگاه اسكين پك جهت بسته بندي محصولات روي مقوا و كاغذ تبليغاتي ( مثل باطري قلمي ، زعفران ، صابون ، قطعات يدكي و تزئيني اتومبيل و هر چه را كه دوست داريد روي مقواي تبليغاتي پوششي از طلق شفاف داشته باشد.)

توليد انواع دستگاه وكيوم فرمينگ در ابعاد مختلف جهت توليد ظروف مختلف با قالب هاي مختلف به شيوه وكيوم ( مثل وان زير دوشي ، جا صابوني و غيره )
توليد دستگاه استرچ پالت با حداكثر ابعاد و وزن

توليد دستگاه شيرينك ليبل روي بطري شيشه اي و درب بطري شيشه اي ( مثل پوشش طلقي روي بطري كه جهت پلمپ بطري هم به كار مي رود. )

توليد انواع دستگاه پركن بطري مايعات رقيق مثل آبمعدني و مايعات غليظ مثل عسل و مربا و ... از دو تا دوازده نازل خطي و روتاري ( روتاري دستگاهي است كه يك بطري جهت پركردن مي گذارد يك بطري پر مي كند درب يك بطري را مي بندد و يك بطري برمي دارد )



سيکل تبريد يخچال نفتي:

ابتدا با حرارت توليد شده توسط شعله نفتي دماي محلول آب و امونياک موجود در ژنراتور افزايش مي يابد تا جايي که آمونياک به علت دماي جوش پايينتر بخار شده و از محلول جدا مي شود. بخار آمونياک از لوله باريکي که پمپ حباب نام دارد بالا ميرود و همراه خود مقداري محلول رقيق آب و آمونياک را نيز به سمت بالا ميبرد و وارد مسير جديدي به سمت ابزربر مي نمايد.

بخار آمونياک بعد از عبور از کندانسور هوايي که در پشت يخچال قرار دارد تقطير مي شود. آمونياک مايع وارد اواپراتور يخچال شده و با گرفتن حرارت از درون يخچال مجدداَ تبخير مي شود.

تا اينجا عمليات تبريد به پايان رسيده است ولي براي ادامه تبريد بايد بخار آمونياک مجدداَ وارد محلول آب و آمونياک شود.

براي اين امر از گاز کمکي هيدروژن کمک ميگيرند اين گاز عمليات جذب آمونياک توسط آب را تسهيل مي نمايد و در پايان مجدداَ از محلول جدا شده و وارد مخزن هيدروژن مي شود. با اين حساب بخار آمونياک متصاعد شده از اواپراتور(مبرد)، هيدروژن(تسهيل کننده جذب) و محلول رقيق آب و امونياک که توسط پمپ حباب به جريان افتاده در يک سري لوله به نام ابزربر در مجاورت هم قرار ميگيرند و در طول جاري شدن از لوله که شيب کمي به سمت پايين دارد به مرور بخار آمونياک جذب محلول رقيق آب و آمونياک شده و محلول غليظ حاصل در مخزني ذخيره مي شود تا سيکل تبريد را ادامه دهند. به علت بازده بالاي سيستمهاي تراکمي در مقياس مشابه از اين سيستم استفاده چنداني نمي شود اما هنوز در جاهايي که گاز و برق براي تبريد وجود ندارد از يخچال نفتي استفاده مي شود.



امروزه با تغييراتي در اين سيستم (تبريد جذبي آب-آمونياک) مثلا قراردادن پمپ الکتريکي و فن براي کندانسور و ابزربر و . . . بازده سيستم را افزايش داده و از آن در چيلرهاي جدبي گازسوز استفاده نمودند. از محاسن اين چيلرها ميتوان به مصرف کم الکتريسيته به خاطر عدم وجود کمپرسور، بازده بالا، توانايي کار در محيطهاي گرم (بالاي 45 درجه سانتي گراد) به علت دارا بودن کندانسور هوايي و . . . نام برد.





آئين نامه و نحوه همکاري نمايندگي هاي فروش و خدمات پس از فروش شرکت



1- فروشندگان مجاز شرکت مي بايست پس از دريافت سفارشات ،کليه کالاهاي دريافتي را مورد بازديد قرار دهند زيرا اعتراض به کاللاي ارسالي از لحاظ معايب ظاهري فقط تا 72 ساعت پس از صدور بار نامه قابل بررسي خواهد بود.

تبصره: ايراد يا اشکالات ناشي از حمل و نقل و يا شرايط نامناسب انبارداري بر عهده شرکت الکترواستيل نمي باشد.

2- تعويض دستگاه توسط فروشندگان مجاز حتما بايد با مجوز کتبي سرويس مرکزي صورت پذيرد،لذا لازم است هنگام عودت دستگاه مجوز مذکور درون دستگاه قرار گرفته و پس از ارسال نيز بارنامه مربوط جهت سرويس مرکزي فاکس شود.

تبصره 1: در صورت عدم هماهنگي و يا عدم وجود مجوز صادره در درون دستگاه ،بديهي است وجه آن به حساب بستانکاري منظور نمي گردد.

تبصره 2:عدم ارسال بارنامه پس از ارسال کالاي مرجوعي موجب عدم ترخيص آن از باربري ها خواهد شد.

3- در صورت تعويض دستگاه معيوب (به همراه مجوز عودت به کارخانه )کليه هزينه هاي حمل و نقل بر عهده شرکت بوده ،جه در زمان ارسال و جه در هنگام عودت ،لذا ضروري است جهت احتساب هزينه هاي مربوطه ،تصويري از بارنامه هاي مذکور ارسال گردد.

پس از صدور مجوز تعويض و جايگزين کردن دستگاه معيوب ،مي بايستي حداکثر ظرف مدت 15 روز نسبت به ارسال آن اقدام گردد.

4- شايسته است همکاران گرامي ،کالاي فروخته شده را در زمان تحويل ،حتما به رويت مشتري برسانند تا از مشکلات بعدي در امر خدمات رساني جلوگيري به عمل آيد.



آئين نامه نصب و راه اندازي

ماده 1 مقررات نحوه نصب و راه اندازي و تحويل دستگاه به مشتري

1-1 جهت فرآند نصب و راه اندازي ،مي بايستي حتما از زمان حمل دستگاه حداقل 6 ساعت گذشته باشد

2- 1 از زمان اعلام مصرف کننده ،حداکثر 24 ساعت مي باشد.

3- 1 قبل از هر اقدامي جهت نصب و راه اندازي دستگاه ،واحد سرويس مجاز مي بايستي کابين ،رنگ کابين ،دربها را به صورت سالم تحويل مشتري نمايد و در صورتيکه دربها يا کابين دچار آسيب ديدگي شده و اين صدمه در اثر حمل و نقل حادث نگرديده باشد،مي بايستي مراتب طي نامه به سرويس مرکزي اعلام تا در شناسنامه دستگاه بررسي و پاسخ لازم تهيه گردد.

4-1 نمايندگي مجاز خدمات پس از فروش ملزم به تحويل سالم جابطري

شيشه هاي طبقات جاميوه اي ها وسبد ها به مشتري بوده و در صورت وجود هرگونه نقص يا کاستي مي بايد مراتب گزارش تا نسبت به جايگزيني آن اقدام لازم معمول گردد.

5-1 نمايندگي مجاز خدمات پس از فروش مکلف است دربها و نوارهاي دو درب را بررسي نموده تا در صورت وجود فاصله يا عدم چسبندگي لازم به کابين ،مشکل را برطرف نموده و در صورت عدم امکان رفع عيب ،مراتب را گزارش و در خواست جايگزيني دستگاه را نمايد.

تبصره:دردستگاه هاي داراي سيستم ديجيتال ،حتما مي بايستي صحت کارکرد برد پانل روي درب ،اخطار باز بودن درب و ......بررسي و سپس تحويل مشتري گردد و در صورت مجهز بودن دستگاه به سيستم آبسرد کن ،آنرا با آب آزمايش نموده و سپس تحويل نمايد.

6-1 نمايندگي مجاز خدمات پس از فروش مکلف است حتما پالت چوبي زير دستگاه را باز نموده و دستگاه را پس از تنظيم پايه هاي تعادل ،تحويل مشتري نمايد.

7- 1 ولتاژ برق مشتري بايد اندازه گيري شود و در صورت عدم وجود ولتاژ برق در محدوده مجاز –(220-240) حتما به مشتري توصيه خريد ترانس افزاينده اتوماتيک شده و مارتب مي بايستي بر روي کارت گارانتي درج گردد،البته کرانه پايين ولتاژ تا 210 ولت قابل قبول بوده و نيازي به ترانس ندارد.

8-1 نماينده مجاز مکلف است پس از نصب دوشاخه به برق و بعد از پيداش سرماي اوليه و حصول اطمينان از عدم وجود مشکلات گازي ،دستگاه را تحويل مشتري نمايد.

9-1 نمايندگي مجاز خدمات پس از فروش مکلف به تنظيم درجات يخچال و فريزر و ارائه توضيحات کامل در اين خصوص بوده و پس از بررسي صحت کليه قطعات فني دستگاه اعم از فن ها ،کمپرسور ،لامپها ديفراست تايمر و دستگاه ار تحويل مشتري مي دهد و در صورت بروز هرگونه مشکلي در موارد فوق نسبت به رفع نقص اقدام و چنانچه اين امر امکان پذير نباشد مي بايستي مراتب به سرويس مرکزي گزارش تا پس از بررسي نسبت به جايگزيني آن برنامه ريزي گردد.



10-1 نمايندگي مجاز خدمات پس از فروش مي بايستي حتما دستگاه را از لحاظ عدم توليد صداي ناهنجار و لرزش بررسي و در صورت وجود هر گونه مشکلي ،نسبت به برطرف کردن عيب و يا در صورت عدم امکان رفع مشکل ،درخواست تعويض آن را به سرويس مرکزي اعلام نمايند.



ماده 2:شرايط صدور کارت ضمانت

1-2 نمايندگي مجاز خدمات پس از فروش مکلف است پس از نصب و راه اندازي و تحويل دستگاه به مشتري ،نسبت به تکميل کوپن کارت ضمانت و امضاي کارت گارانتي مشتري اقدام نمايد.

2-2 نمايندگي مجاز خدمات پس از فروش مکلف است کليه کوپن هاي کارت نصب ار حداکثر ظرف يک ماه پس از نصب ،به سرويس مرکزي ارائه نمايد،در غير اينصورت به دليل عدم ارسال کوپن کارت نصب و يا تاخير در ارسال آن ،ثبت دستگاه در ليست مشترکان خدمات پس از فروش الکترواستيل را با مشکلاتي مواجه نموده که ارسال قطعات يدکي و فاکتور تعميرات آن سريال را با موانع فراواني توام خواهد نمود .
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع

تعداد مشاهده: 1533 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 40

حجم فایل:9,333 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: